Van zwembad naar insane pool met BRUUD

Betonkunstenaar Ruud Visser verovert de markt moeiteloos met zijn insane pools. We nemen namelijk geen genoegen meer met een betegeld vierkant zwembad of saaie vijver.

Betonkunstenaar Ruud Visser verovert de markt moeiteloos met zijn insane pools. We nemen namelijk geen genoegen meer met een betegeld vierkant zwembad of saaie vijver. Zwemmen moet een beleving zijn, aldus BRUUD. De insane pools zijn zelfs goed voor het winnen van de prestigieuze BizAwards Altena. Daarmee is Visser de eerste kunstenaar die een ondernemersprijs in de wacht sleept. Maar wat maakt deze zwembaden nou zo insane?

Wat maakt de zwembaden en vijvers van Ruud Visser zo bijzonder?

Wie insane pools letterlijk vertaalt, ontdekt direct de ervaring die de vijvers en zwembaden van BRUUD je geven. De krankzinnige ontwerpen van de beton kunstenaar zijn namelijk een lust voor het oog. Je kunt het zo gek niet bedenken of Ruud Visser maakt het voor je. Van een vijver met waterval tot aan een zwembad met koikarpers. Als je niet beter zou weten, waan je je direct in het decor van The Blue Lagoon. 

BRUUD komt daarmee tegemoet aan de behoefte van nu. We willen een exclusieve ervaring, zonder dat we daarvoor een lange vliegreis hoeven te maken. De creaties van de betonkunstenaar brengen het wellness of 5-sterren resort bij je thuis. Natuurlijk voorzien van exotische planten, imposante rotspartijen en spannende sculpturen. Baantjes trekken in het verwarmde zwembad lijkt hiermee voorgoed verleden tijd.

Van intelligente lockdown naar Zelfstandig Professional van het Jaar?

De lockdown is voor BRUUD één van de redenen geweest om op zoek te gaan naar een nieuw “mindblowing” concept. Daarvoor hield de betonkunstenaar zich vooral bezig met waanzinnige projecten binnen wellness centra, avonturenparken en musea in binnen- en buitenland. De wandafwerkingen en rotsformaties van jouw favoriete sauna, kunnen dus zomaar gecreëerd zijn door de creatieve handen van Ruud.

Toen de situatie in de wereld veranderde, kwam er meer behoefte aan luxe in eigen huis en tuin. Insane pools bleek een schot in de roos. Waar het doorsnee zwembad al snel verveeld, weet een insane pool je zintuigen te prikkelen. De jacuzzi’s, zwemvijvers en baden van BRUUD hebben een bijna magnetische werking op het brein. Je wilt er eigenlijk gewoon het liefst in rond blijven zwemmen.

178 Uitzichten